Съкровищата на звездите, закупени от секънд хенд магазини

Разберете за страхотните находки на известните личности от магазини за употребявани вещи.

Съкровищата на звездите, закупени от секънд хенд магазини

Магазините за втора употреба често получават отрицателен кредит заради предразсъдъците на хората, които отказват да си купуват вече носени дрехи или използвани предмети.

Истината обаче е, че тези места могат да бъдат съкровищници за уникални придобивки, които бързо да се превърнат в любима и неразделна част от гардероба или обзавеждането ви. А и е страхотно, когато успеем да си намерим страхотни дизайнерски дрешки за никакви пари, които по принцип струват много, много повече.

Затова, ако все още не сте се осмелили да влезете в магазин за дрехи втора употреба, съветваме ви да го направите бързо! Но задължително оставете предразсъдъците си на входа! Ще се убедите, че може много да се забавлявате и да откриете страхотни неща.

И ако все още не сме ви убедили, че си заслужава, сме подготвили за вас признанията на няколко известни личности за това кои са най-ценните им съкровища, закупени от магазини за използвани вещи.

Джулиан Мур
"В един магазин за използвани вещи в Лонг Айлънд открих две много големи маси от плавей. Едната е много висока и е като стойка. Беше боядисана в оранжево, затова трябваше да я пребоядисам, но вече стои във фоайето ми години наред.”

Зося Мамет
"Има един таен магазин за използвани вещи, който ми е любим. Там намерих килим от 1800г. Той е едно от най-ценните ми притежания. Направен е от лен и е ръчна изработка на тъкачен стан. Невероятен е!”

Рейчъл Билсън
"Обожавам магазините за втора употреба! Там съм намирала много по-страхотни неща от всеки бутик в Холивуд."

Емили Мортимър
"От един магазин за предмети втора употреба притежавам красиво френско огледало от 19 век с боядисана в бяло дървена рамка, което закупих за около 50 долара. Също така си купих чанта от крокодилска кожа за 15 долара и мисля, че това е истинска находка!”

Камила Бел
"Преди известно време отидох в магазин за употребявани вещи в Остин и там си намерих страхотни бижута, които изглеждат много стари и ценни, затова се превърнаха в любима част от колекцията ми.”

Синтия Никсън
"Когато започнах кариерата си на актриса и изкарах първите си собствени пари, в едно малко магазинче за стари вещи открих красиво бюро, което ми се стори магическо. Имаше много малки вратички, скрити отделения и тайници. И беше много евтино. Реших, че е едно от най-красивите неща, които съм виждала.”

Джени МакКарти
"В подобен магазин открих комплект от стари сребърни лъжици от 1800 г. Бяха поставени в красива дървена кутия. Купих ги за 25 долара, а по-късно разбрах, че струват хиляди.”

Кели Бенсимън
"Преди купувах от Париж черни кожени кутии за бижута, в които да държа дрънкулките си. Но веднъж в Колорадо, в магазин за използвани предмети, намерих куфарче на Louis Vuitton, който дори не помня за колко купих. По принцип тези куфари струват поне 10 000 долара.”

Мегaн Фокс
"Брайън е открил сватбеният ми пръстен в антикварен магазин. Много е ценен, защото е от 20-те години”

Синтия Роули
"Открих творба на художника Паул Клее, навита и поставена в кошче, което купих от магазин за употребявани вещи в Чикаго. По-късно автентичността на платното се доказа. Когато видях свитъка вътре си помислих "Това е хубава хартия, мога да я използвам за рисуване на скиците ми”, но когато развих платното ахнах. Все още пазя картината.”

Кристина Ричи
"Причината да ходя в тези магазини за използвани вещи са картините. Винаги търся кораби и бурни морета. Така се сдобих с една невероятно красива картина, нарисувана с маслени бои и поставена в класическа рамка.”

За още интересни статии, станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay