Уникални и качествени дрехи втора употреба на световни марки - в Unico.bg

03.02.2015 / 18:20 0

Unico.bg стартира само преди няколко месеца и е един от най-бързо набиращите популярност онлайн-магазини за дрехи секънд хенд. Сайтът предлага подбрани облекла, нови и втора употреба, на световноизвестни марки на изключително достъпни цени. Тук може да намерите дамски, мъжки и детски дрехи, а в скоро време от сайта планират да включат в асортимента си и маркови чанти. 

Магазините за дрехи втора употреба стават все по-предпочитани от българина, заради значително по-достъпните дрехи които предлагат, но и защото изборът от марки и модели е огромен. Предлагат се дрехи, които могат да задоволят всеки вкус и в същото време са с високо качество и напълно запазени. Пазаруването в „секънд хенда“ е не само мода. За много хора е предизвикателството да намериш неповторима модна находка. Често обаче това е свързано с часове чакане пред магазина и безкрайно ровене из купища дрехи с една единствена цел: маркова находка на супер цена.

Unico.bg се ражда с идеята да спести досадните часове опашки и безполезното обикаляне по магазините в търсене на невероятното попадение. Онлайн търсенето винаги е по-лесно, по всяко време и от всяко място бихте могли да се сдобиете с дрехата, от която имате нужда или за която сте мечтали. В Unico.bg са се погрижили за всичко – дрехите са прецизно подбрани, моделите - изцяло запазени и актуални, а цените – изключително достъпни. Забравете за безкрайното ровене в купища дрехи, които не отоварят на Вашата нужда или размер. В Unico.bg всички дрехи са класифицирани в категории, а клиентът може да избере да разгледа само дрехите, налични в неговия размер. Всеки ден има нови промоции, които лесно биха могли да се следват ежедневно. Всичко това прави пазаруването в онлайн магазина лесно и приятно!

Една от основните цели на Unico.bg е да даде втори живот на качествените и красиви дрехи. „Има огромно количество дрехи по света, напълно запазени и с високо качество, които по различни причини остават без употреба, а биха могли да бъдат полезни на друг човек и биха могли да накарат друг да се чувства прекрасно в тях. Нашата цел е да намерим нов собственик именно на тези дрехи. И в същото време сме с ясното съзнание, че с тази си дейност спомагаме за пестенето на природни ресурси и опазването на околната среда“-споделят от екипа на онлайн-магазина.

* реклама



Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама